Τhessalo-City News


24

Ιαν 2019

Εταιρεία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος: Vote your Aria

No comments yet

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στις 19:30 στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης του Ο.Μ.Μ.Θ.  Μ2 σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Ανατολικής Θεσσαλονίκης και τον Όμιλο Ροταράκτ Ανατολικής Θεσσαλονίκης & το τηλεοπτικό κανάλι ΔΙΟΝ θα παρουσιαστεί η επόμενη δραστηριότητα της Εταιρείας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος Vote your Aria – Ψηφίστε την δική σας Άρια.

Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει η Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τις όπερες Νόρμα, Τόσκα, Λα Μποέμ, Ο Βαφτιστικός, Οι γάμοι του Φίγκαρο, Αΐντα (σε συνεργασία με τον ΟΜΜΘ), αλλά και τις πολυάριθμες παραστάσεις σε όλη τη χώρα με περισσότερες από 200 παραστάσεις στο ενεργητικό της εταιρίας, οι πρωτεργάτες της εταιρίας, Κασσάνδρα Δημοπούλου και Φίλιππος Μοδινός έρχονται να σας χαρίσουν μία βραδιά όπου εσείς το κοινό θα ψηφίσετε ποιες άριες και ποια ντουέτα θέλετε να ακούσετε.

Η διαδικασία είναι απλή. Ακολουθείτε το link

Ψηφίζετε όσες φορές θέλετε, όσα κομμάτια θέλετε.

Η ψηφοφορία κλείνει στις 25 Ιανουαρίου στις 18.00. Τα 30 πιο δημοφιλή κομμάτια θα τεθούν προς ψηφοφορία από το κοινό που θα είναι παρόν την ημέρα της συναυλίας. Το κοινό θα πρέπει από αυτά τα 30 να διαλέξει με το χειροκρότημα τα 15 που θα ακουστούν.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει και την πρεμιέρα της εκπομπής Το Κοράκι, που ξεκινά την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, ώρα 18:30 στο κανάλι ΔΙΟΝ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κασσάνδρα Δημοπούλου

Φίλιππος Μοδινός

Στο πιάνο ο Γιάννης Ξυλάς και ο Κωνσταντίνος Γκαρίπης.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Διακεκριμένη:  20€, 15€ (10€*), 10€ (5€*),

* Φοιτητικό, παιδικό, κάτοχοι κάρτας ανεργίας, πολύτεκνοι-τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ, κάτοχοι κάρτας αλληλεγγύης

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 19:30 στο Μ2

 

Facebook Event

 

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Stay tuned!

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.