Τhessalo-City News


03

Μαΐ 2017

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

No comments yet

Για 13η συνεχή χρονιά «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ»
στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»!

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, 9.00π.μ.- 3.00μ.μ.
Η γιορτή της Άνοιξης – Μιά μέρα χαράς, κατά την οποία μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετέχουν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες!

Φέτος, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιορτάζει την ημέρα αυτή μαζί με την «ΕΛΕΠΑΠ», το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους!

Προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο τους, σας καλούμε να συμμετάσχετε στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα και σας προσκαλούμε στη θεατρική παράσταση «Ονειρεύομαι έναν κόσμο σε όλα… διαφορετικό» από τους θεατρικούς ομίλους του Δημοτικού!

Τα έσοδα της παράστασης και μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ, ενώ παράλληλα θα λειτουργούν πάγκοι-περίπτερα για την ενίσχυση του σωματείου.

*Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ»,
η οποία δημιουργήθηκε, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10.00΄έως τις 13.00΄,από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

Σας καλούμε, λοιπόν, όλους να συμμετάσχετε ενεργά σ’ αυτή την προσπάθεια!

Ας προσφέρουμε, μαζί και από κοινού, ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το χρειάζεται, χωρίς κανένα προσωπικό κόστος και ας μην ξεχνάμε πως 1 φιάλη αίματος δίνει ζωή σε 3 συνανθρώπους μας!

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Stay tuned!

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment